Artistene

En kveld med oss er opplevelsen av ekte musikk, solide fremførelser og rutinerte artister.

Saxofest Erik

Erik fanger alle i rommet med sin ustoppelige energi og legendariske glitterjakke. Han er en virituos på saxofon og med hjertet til en danseløve regjerer han på scenen. Så lenge Erik spiller – så fortsetter festen.

Erik har spilt der det går an å spille, fra de største festivalene, via solist for Stavanger Symfoniorkester til TV-innspillinger

_FS28049
Åge 1

Hitseeker DJ AA:GE

DJ AA:GE er kresen – han spiller bare det beste. Han vet va en god låt er, og når det er riktig å spille den. DJ AA:GE er DJ’en du stoler på vil spille den sangen du virkelig vil høre.

Han er en allrounder som tilpasser seg alt fra lounge til show, moderne beats til gamle slagere.

Uansett setting, uansett stil - DJ AA:GE leverer alltid varene.

_FS28032

Fiolinbriljans Marie

Marie har en unik musikalsk nerve. Alt hun spiller gjør hun med en overbevisning som setter stemmingen hver eneste gang.

Marie har deltatt på Eurovision, vært med i utallige sesonger av suksessen «Hver gang vi møtes», gir ut egne låter, sist sammen med VINNI, og spiller til daglig for flere av Norges mest kjente artister.

Marie er en fiolinist i særklasse, som spiller alt fra det rolige klassiske til full power. Slik bare Marie kan.

En RÅ stemme Amelie

Amelie har en stor og kraftfull stemme og svinger seg elegant mellom alle sjangrer. Hun fyller skoene til Celine Dion og Whitney Houston like lett som til Sia og Christina Aguilera. Eller til Maria Callas.

Alt Amelie gjør har sjel - det betyr at det garantert berører deg.

Amelie var tidligere solist på Operaen, men har nå alt fokus på egen musikk, låtskriving og synging.

_FS27984
_FS28002

Rytmefyrverkeri Kurt

Kurt er et fyrverkeri av rytmer. Hver beat fra Kurt setter seg i kroppen.

Kurt har turnert Europa med egne band som Pony the Pirate, Supermale og Synkoke, og med andre artister som Bendik, Biru Baby og HMKG. I tillegg er han en dreven og ettertraktet session-musiker som alltid setter sitt preg med sin unik tromming.

Når Kurt starter kommer groovemonsteret og tar deg. Tar deg vilt med i dansen.